Aanmelden nieuw lid VAR

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden als lid van de VAR. De kosten van het lidmaatschap bedragen € 42,50 per jaar. Voor studenten € 25,- per jaar. De VAR-leden krijgen jaarlijks in het voorjaar de Preadviezen en de Verslagen van de jaarvergaderingen toegezonden en zij kunnen de jaarvergaderingen bijwonen. Tevens ontvangen zij andere publicaties van de VAR.

Wie zich in de loop van het jaar opgeeft, ontvangt, samen met een factuur voor de contributie voor het lopende jaar, zo lang de voorraad strekt de in dat jaar gepubliceerde Preadviezen van de jaarvergadering.

Zodra uw aanmelding is verwerkt door het Secretariaat krijgt u daarvan een bevestiging per e-mail. Krijgt u die niet, controleer dan uw spambox (en in Gmail ook de map Promotions) en voeg administratie@verenigingbestuursrecht.nl toe aan uw adresboek.

Iedere aanmelder ontvangt automatisch een eerste nieuwsbrief per e-mail. U kunt zich daarin desgewenst afmelden voor toekomstige mailings.

Het formulier bestaat uit een aantal onderdelen. Verplicht in te vullen velden zijn gemerkt met (*)

Lid worden kan op de volgende manieren:

1.    U heeft de mogelijkheid om uw persoonsgegevens  ONLINE  op de website in te voeren. Wilt u dat, klik dan op: Online registratie...

 (Als u voor deze keuze kiest dan is het noodzakelijk dat u over een e-mailadres beschikt.)

2.    Wilt u uw persoonsgegevens liever registreren door een  AANMELD  formulier in te vullen, klik dan op: Aanmeldformulier 

 

Hoe verloopt de ONLINE registratie ?

1.    Nadat u op de link 'ONLINE registratie' heeft geklikt wordt op het beeldscherm het ONLINE aanmeldscherm getoond. U wordt verzocht  het ONLINE aanmeldscherm in te vullen. De verplichte velden herkent u door het * dat voor de tekst staat. Als u daarmee klaar bent, klikt u op het scherm op de button OPSLAAN...

2.    Onze ledenadministratie krijgt een melding via de e-mail en controleert uw persoons-gegevens op volledigheid.

3.    Afhankelijk van de door u gekozen betalingswijze krijgt u een welkomstbrief via de e-mail.

4.    Uw persoonsgegevens wordt door onze ledenadministratie 'met een druk op de knop' aan ons ledenbestand toegevoegd.

5.    Vanaf nu kunt u, indien u dat wenst, uw eigen persoonsgegevens inzien en wijzigen. Wel is het noodzakelijk dat u eenmalig een account aanmaakt om te kunnen inloggen. Instructies hoe dat in zijn werk gaat, staan op onze website. Klik op de menufunctie:' Ín- / uitloggen'

 

Hoe verloopt de AANMELD formulier registratie ?

1.    Nadat u op de link 'AANMELD formulier' heeft geklikt wordt op uw beeldscherm het AANMELD formulier getoond. Het is nu bedoeling dat u dit formulier print, uw persoonsgegevens daarop invult en het formulier na ondertekening naar onze ledenadministratie stuurt.

2.    Na ontvangst controleert onze ledenadministratie uw persoonsgegevens op volledigheid en juistheid.

3.    Uw persoonsgegevens wordt door onze ledenadministratie van uw AANMELD formulier overgenomen en aan ons ledenbestand toegevoegd.

4.    Afhankelijk van de door u gekozen betalingswijze krijgt u een welkomstbrief via de e-mail, als u een e-mailadres heeft opgegeven. Zoniet dan via de post.

5.    Nu kunt u, indien u dat wenst, uw eigen persoonsgegevens inzien en wijzigen. Wel is het noodzakelijk dat u eenmalig een account aanmaakt om in te kunnen loggen. Instructies hoe dat in zijn werk gaat, staan op onze website. Klik op de menufunctie:   ' Ín- / uitloggen'

 

Welkomstbrief met machtigingsformulier.

Afhankelijk van de door u gekozen betalingswijze krijgt u per e-mail of per post uw welkomstbrief.

Als u gekozen heeft om de jaarcontributie per Automatische Incasso te voldoen, dan krijgt u een welkomstbrief met daarbij een machtigingsformulier. U wordt verzocht het machtigings-formulier van een datum te voorzien, te ondertekenen en naar onze ledenadministratie terug te sturen.

Na ontvangst van het machtigingsformulier worden uw persoonsgegevens 'met een druk op de knop' aan ons ledenbestand toegevoegd.

 

Afhandeling van vragen, opmerkingen of problemen.

Mocht u tegen problemen aanlopen of als u vragen heeft dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze ledenadministratie.

 

Telefoon:        

E-mailadres: